3.5.10

Urban Outfitter

Sezonun en sportif, çabasız ve güzel kadın figürü, Elle Italy Nisan 2010 sayısından çıkmış gibi görünüyor. Fazla söze gerek yok, elinde papatyalar, üzerinde gri eşofmanı ve oxford ayakkabıları, gözünde yuvarlak gözlükleri ve başında şapkasıyla Caroline Winberg fazlasıyla güzel görünüyor. Son zamanlarda spor giyime takılan moda dünyası da, sportif şıklığın öncüsü Alexander Wang etkisinden kolay kolay kurtulamayacağa benziyor, değil mi?

It seems that the most sportive, effortless and beautiful look of this season has come out of Elle Italy April 2010 edition. No need to overstate it, Caroline Winberg looks extremely beautiful with the daisies in her hand, grey sweatpants, oxford shoes, the sunnies and her grey fedora. By the way, the fashion authorities who are obsessed with sportswear recently don't seem to overcome the Alexander Wang effect easily, right?






fashionising



6 comments:

modafobik said...

Gözlüğe bittim desem o.O ?

nur said...

ben de bayıldım ve bugün benzer bir model denedim fakat malesef yüzüme hiç yakışmadı. köşeli ve kemikli yüzlerde güzel duracağını düşünüyorum..

modafobik said...

Köşeli yüz konusunda haklısın sanırım..
Ve de şunu fark ettim, bu gözlük dudakları çok güzel göstermiş ;)

nur said...

haha evet olabilir, ama caroline'ın dudakları da zaten güzel o da var:)

burcu d. said...

resimler harika....bu tarz kombin su an favorim. bende sweatpants'lerle boyfriend blazer giyinmeyi cok seviyorum.

nur said...

takip edilesi bir trend, evet:)