1.5.10

Let's Do Some Make-up


Herkesin vazgeçemediği makyaj malzemeleri vardır. Kendinizi en bakımsız, hatta çirkin hissettiğiniz anlarda bile sizi mutlu edebilir ve moralinizi anında yükseltir hafif bir makyaj. İşte makyaj malzemelerim arasında benim en sevdiklerim:

Everyone is addicted to some of her cosmetics. A little bit of makeup makes you happy and motivates you even when you feel like the ugliest girl in the world. These beauties are my favorites amongst my cosmetics:

Jane Iredale - PurePressed Base Mineral Powder:

Eğer dünyanın en hassas cildine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız daha iyi bir mineral makyaj malzemesi bulabileceğinizi sanmıyorum. Çok hassas ve sürekli kızarıklık problemi olan bir yüzüm var, dolayısıyla hem yüzümde ağır durmayacak hem de iyi bir kapatıcılığı olan bir ürün aradım yıllarca ve sonunda Jane Iredale'i buldum! :) Hakikaten, bu pudranın sihirli bir gücü var bence. Anında pürüzsüz ve sıfır makyajlı gibi bir görüntü veriyor yüzüme. Renk skalası da çok geniş.

If you think that you have the most sensitive skin in the world, there is no better alternative to this mineral powder. I have an always-red face, so for years I have been searching for a powder which wouldn't look like a mask on my face and would be a good concealer, and eventually I found Jane Iredale! :) Seriously, this powder does some magic on my face. It makes my skin so smooth and it even looks like that I've no make-up on my face! Plus, it has a wide range of colour options.


The Body Shop - Lip and Cheek Stain:


Dudaklarıma verdiği muhteşem rengi gördüğüm ilk günden beri makyaj çantamdan çıkarmıyorum. Eğer benimkiler gibi doğuştan pembe yanaklarınız yoksa likit allık olarak da kullanabilirsiniz.

It's always within my grasp since the first time I've seen its gorgeous colour on my lips. If you don't have natural pinkish cheeks like me, you can also use it as a liquid blush.


Shiseido - Perfect Rouge:


"Sanırım mat rujların ortak özelliği, zor sürülmeleri ve dudaklarda kuru ve topak topak durmaları" diye düşünüyordum kii, Shiseido piyasaya yeni bir mat ruj serisi sürdü. Perfect Rouge serisi adı gibi kusursuz. Dudakları inanılmaz derecede yumuşak yapıyor, kesinlikle topaklanmıyor ve kurumuyor. Buna rağmen mat görünmeyi başarabiliyor. Şiddetle tavsiye edilir.

I was just thinking that" well, I guess the common thing in all matt lipsticks is that their application is always hard and they lie dry and lumpy on your lips," just then Shiseido displayed a new matt lipstick series. Perfect rouge is really perfect, just like the name manifests. It makes my lips fantastically soft and it never dries out. Still it looks matt. It's strongly recommended.


Benefit - Georgia Luminizing Face Powder:
Dünya üzerindeki en güzel şeftali rengi. Olmasa bile, kokusunu duyduğunuzda size öyleymiş gibi gelecek. İster pudra gibi bütün yüzünüze uygulayın, ister yanaklarınızda yoğunlaştırarak allık olarak kullanın. Ama kullanın! Yüzünüzdeki tatlı şeftali kokusundan vazgeçemeyeceksiniz.

It has the most beautiful peachy colour in the world. Even if not, it'll appear to be when you first smell out its marvellous scent. You can apply on you whole face, or you can sweep it on your cheeks as a blush; the choice is yours. I promise that you won't want to give up on the sweet peachy touch on your face.

Rimmel - Max Volume Flash Mascara

Fırçasına aşığım. Vaad ettiği gibi kirpiklerde 14 katına kadar büyüme sağlıyor mu bilmiyorum, ama ben yeterince uzun ve hacimli olduklarını hissediyorum. Ayrıca pespembe dış formunu görünce daha mutlu oluyorum!

I'm in love with its brush. I'm not sure if it really makes your lashes 14 times longer, but I feel that mine become long and bold enough when I use it. More, its pink form makes me happier than I am!


No comments: