10.3.10

Fall 2010 Looks

Modanın kalbinin en hızlı attığı zamanlar elbette moda haftaları ve tasarımcılar 2010 sonbahar koleksiyonlarını da birer birer beğenimize sundular. İlkbahar-yaz koleksiyonları bana ne kadar canlılık ve enerji kazandırıyorsa, sonbahar-kış koleksiyonları da bir o kadar elegant ve asil geliyor. İşte sonbahar '10 koleksiyonlarından favorilerim:

Fashion weeks are when fashion and style are having their most sparkling times in a year. While we are feeding ourselves with the new collections of the designers these days, the looks below have been my favorites for Fall 2010 season:

1. Give Me More Beige:

Chloé önümüzdeki kış bej rengi içinde boğulmamızı öğütlüyor sanki. İpek gömlekler, deri pantolonlar, şortlar, mükemmel kesimli paltolar ve neredeyse tüm aksesuarlar toprak tonlarını seçmişler sonbahar için. İşte Chloé'nin 'camel rengi' kızları:

Chloé offers the most beautiful khakis, beiges and browns to us for the coming season. And here come the "camel-painted" girls of Chloé:


2. Easy Chic:

Isabel Marant'ın dönüşü muhteşem oldu gibi geliyor bana. Sonbahar koleksiyonu ise rahatlıktan da vazgeçemeyen süslü kızlar için:

Isabel Marant FW'10 collection is for chichi girls who want to have the glittering style in a comfy way:


3. Military Action:

Burberry Prorsum önümüzdeki sezon hepimizi askere alacak gibi görünüyor. Nefti yeşiller, kamuflaj tonları, askeri detaylara zıtlık yaratan danteller ve yine klasiğe oynayacağına inandığım mükemmel botlar - dizüstü çizmeler. Karşınızda Burberry Prorsum ordusu:

Take your military detailed clothes plus all the elegant pieces of lace and leather and join the Burberry Prorsum army:



4. Shape Up With Grey Suits:

Marc Jacobs renkleri rafa kaldırmış ve kış için sandıktan grileri çıkarmış. Anlaşılan Jacobs kızları önümüzdeki sezon gri gökyüzünün altına çok yakışacaklar:

If you ask our talented handsome guy Marc Jacobs, he would say that your grey suits will definitely go well with the grey skies next fall.


5. Sexy Black:

Son durağımız Lanvin'de siyah cazibe hüküm sürüyor. Lanvin hatunları önümüzdeki sezon siyahların içinde daha kararlı ve çekici görünecekler. Tabii omuzlara vurgu yapmayı da unutmadan:

Go black and go sexy with Lanvin the next season:




style.com

2 comments:

Nil said...

Çok güzel hazırlamışsın canım eline sağlık! :)

nur said...

ahh çok teşekkür ederim herşeyde değişiklikler yapıp duruyorum hala umarım güzel bir şeyler çıkarabilirim sonunda:)